Je boekhouding en administratie
uitbesteden?

Profiteer van moderne technieken en lage kosten!

Administratie online

Administratie online

Met een online administratie wordt er veel werk uit handen genomen en heb je minder papieren nodig.

Inzicht in de cijfers

Inzicht in de cijfers

Je blijft zelf het overzicht houden over je administratie en je kunt zelf naar zaken kijken als omzet, kosten, winst, debiteuren wanneer je maar wilt.

Geen zorg meer om je administratie…

Wil je je administratie uitbesteden? En geen omkijken meer hebben naar cijfers, rekeningen en facturen. Dan kunnen wij je helpen! En dat alles tegen een gunstig tarief door een uitgekiende aanpak.

Na een intake kunnen wij je administratie bijna volledig automatiseren. Hiermee kan jij veel tijd besparen en worden de kosten lager. Door het scannen van rekeningen, komt jouw bon direct in je administratie terecht. .

Door korte lijnen en een persoonlijke aanpak, kunnen we jou op elk gewenst moment voorzien van advies en begeleiding. In heldere taal krijg jij een overzicht van de cijfers en de resultaten.

Facturen maken

Binnen je administratie kun je zelf je facturen maken en versturen. Als de producten of diensten die jij wilt factureren zijn aangemaakt, kan de factuur op een eenvoudige wijze worden samengesteld. Door het werken met sjablonen kun je zelf bepalen hoe je factuur eruit komt te zien.

Heb je een factuur naar de klant gestuurd en komt er een betaling binnen, dan wordt deze betaling automatisch geboekt op de juiste rekening.

Hierdoor heb je altijd een up-to-date overzicht over je openstaande facturen.

Voordelen van je
boekhouding aan
ons uitbesteden

Koppeling met je bankrekening en je betaalprovider

Wij kunnen een koppeling voor je maken met vrijwel alle banken.

Handmatige boekingen proberen wij zoveel mogelijk te vermijden. Hierdoor blijven de kosten laag. Hoe we dit doen? Door zoveel mogelijk boekingen te automatiseren en je bankrekening automatisch te koppelen aan je administratie. Hierdoor worden je ontvangsten en betalingen dagelijks ingelezen. Daarnaast vindt er een koppeling plaats met je inkoop en verkoopfacturen.

Gebruik je een betaalsysteem zoals iDeal, Mollie, of I-Zettle? Dan kunnen wij dit systeem koppelen met je online administratie. Betalingen en facturen worden zoals bij je bankrekening automatisch ingelezen. Hierdoor ben je altijd “bij” met je administratie en betaal je niet voor handmatige boekingen.

Je boekhouding aan ons
uitbesteden gaat als volgt:

1. Intake

1. Intake

Tijdens een gesprek luisteren we naar jouw wensen en behoeften. Je krijgt daarna advies over het inrichten van je administratie, de rechtsvorm van je bedrijf en over fiscale zaken.

2. Je administratie

2. Je administratie

We gaan voor jou een online administratie opzetten en inrichten, als je die nog niet hebt. In overleg met jou regelen we geruisloos de overstap van een andere boekhouder.

3. Koppelen bankrekening

3. Koppelen bankrekening

Wij zorgen ervoor dat alle bij- en afschrijvingen van je bankrekening automatisch in je administratie binnenkomen. Wel zo makkelijk, toch?

4. Je inkomsten

4. Je inkomsten

In je administratie kun je zelf je verkoopfacturen aanmaken en verzenden. Wij leggen een koppeling met je betaalsysteem, zodat de verkoopfacturen automatisch in je administratie worden ingeladen. Via je gekoppelde bankrekening worden bijschrijvingen veelal automatisch aan de juiste factuur gekoppeld. Heel praktisch en snel geregeld dus!

5. Je uitgaven

5. Je uitgaven

Aan de hand van de bankafschriften kunnen de uitgaven veelal automatisch worden “weggeboekt” op de juiste rekeningen. De mogelijkheid bestaat om met een app jouw bonnen te scannen en te laten herkennen door het boekhoudprogramma. Deze posten worden dan naar je administratie gestuurd en ingelezen. Kost minder tijd, daardoor minder kosten en dus in jouw voordeel!

6. Inzicht en advies

6. Inzicht en advies

Per maand of kwartaal wordt je administratie bijgewerkt, zodat je een goed overzicht hebt. Mocht er tussentijds aanleiding voor zijn, dan adviseren we je over actuele financiële zaken, fiscale kwesties en de bedrijfsvoering. Zo zie je, persoonlijke contact, als jij dat wilt!

7. Aangiftes

7. Aangiftes

We dienen per kwartaal je btw-aangifte in bij de belastingdienst. Aan het einde van het jaar doen we dat met je inkomstenbelasting en in het geval van een BV je vennootschapsbelasting (VPB).

8. Jaarrekening

8. Jaarrekening

Wij stellen eens per jaar een fiscale jaarrekening voor je op met een balans en winst- en verliesrekening. Deze deponeren we indien nodig voor je bij de KvK.

9. Financieel advies

9. Financieel advies

We lopen, wanneer je dat wenst samen met jou door je jaarrekening heen en geven je advies op basis van je jaarcijfers. Wanneer je bijvoorbeeld een investeringen wilt doen en af wilt stemmen wat voor jou de mogelijkheden zijn.